FAQ

Відповіді на питання ви можете знайти тут

Заповнити заявку ви можете безпосередньо на сайті на конкретну вакансію або відправити запит на нашу електронну  адресу lviv@top-people.cz. Тоді наш консультант зв’яжеться з вами і розповість про вакансію, яка вас зацікавила або запропонує інші актуальні вакансії відповідно до ваших вмінь та побажань.

Перед тим, як розпочати  оформлення документів на вакансію, наш консультант попросить вас заповнити анкету для працевлаштування, в якій ви вкажете дані вашого паспорту, ваші контактні дані та розширений опис досвіду роботи, а також підписати контракт з компанією ТзОВ “Топ Піпл Україна” про надання послуг.

Процес оформлення усіх необхідних документів на шенгенську робочу візу займає приблизно 6 тижнів.

Послуги нашої компанії безкоштовні. Оскільки ми напряму, без посередників працюємо з чеськими роботодавцями, усі послуги на ваше працевлаштування оплачує чеська сторона.

Для офіційного та легального коротко-термінового (до 90 днів) працевлаштування в Чехії вам потрібна шенгенська робоча віза, відкрита Консульством Чехії в Україні. Відповідна віза відкривається на основі Дозволу на працевлаштування та видається на термін дії виданого Дозволу на працевлаштування в Чеській Республіці.

Наша компанія надасть вам повний пакет документів для відкриття коротко-строкової чеської робочої візи та Робочої Карти. Проте, існують додаткові документи, які вам потрібно оформити самостійно під час процесу працевлаштування з компанією Топ Піпл, а саме:

  • медичні документи, зразок, яких вам надасть ваш особистий консультант. Також оформити чеський переклад ваших медичних документів;
  • довідку про несудимість, яку ви можете замовити у відділеннях Міністерства Внутрішніх Справ України по Україні. Термін виготовлення довідки від 10 до 30 днів. Також оформити чеський переклад довідки, який повинен бути нотаріально завірений;
  • диплом, або посвідчення з нотаріально засвідченим перекладом на чеську мову, якщо ваша посада в Чехії є кваліфікованою, тобто вимагає підтвердження про закінчену профільну освіту (наприклад: зварювальники, швачки, електрики).

 

 

Довготривале працевлаштування в Чехії передбачає Трудова Карта. Це дозвіл на роботу та проживання, який видається іноземцям, які не є громадянами Європейського Союзу. Трудова Карта видається на термін дії трудового договору, але не довше, ніж на 2 роки.Термін дії Карти можна продовжити.

Ви готові змінити своє життя сьогоді?

© Розробка сайтів - Oktenweb